schilderwerk

Schilderwerk

Schilderen is één van de belangrijkste onderhoudsactiviteiten aan uw huis. Om het huis z’n waarde te laten behouden zou het eigenlijk eens in de vijf jaar geschilderd moeten worden. Goed schilderwerk beschermt het hout, brengt sfeer in uw huis en zorgt ervoor dat het huis niet in waarde daalt.

 

Het schilderen van een huis lijkt eenvoudig maar is vaak moeilijker dan het lijkt.

Mooi schilderwerk heeft een goede voorbereiding nodig. De juiste onderdelen moeten afgeplakt worden, er moet goede verf gehaald worden en er moet gezorgd worden voor rollers en kwasten in verschillende maten.

 

Wanneer u zelf deze spullen gaat kopen bent u vaak nog flink wat geld kwijt. Goede verf is duur en dat is lang niet het enige wat gekocht moet worden, denk ook aan kwasten, verfroosters, afdekzijl, kitmateriaal enzovoort.

 

Verder is schilderen niet altijd alleen maar even licht opschuren en daarna verven. Soms moet het houtwerk een speciale behandeling ondergaan om er weer een aantal jaar tegenaan te kunnen. Beginnende houtrot bijvoorbeeld moet voor het schilderen verholpen worden, anders gaat het houtwerk helemaal rotten.

 

Wanneer u zelf gaat schilderen moet u er rekening mee houden dat u hele dagen op een hoge ladder staat te werken. Niet iedereen vindt dit fijn werken en om dit goed te kunnen doen moet u zeker geen hoogtevrees hebben.

 

Het is dus niet zo vreemd als u ertegenop ziet elke vijf jaar het hele huis te schilderen. Al met al zijn er redenen genoeg om een professionele schilder in te huren, die voor al het materiaal zorgt en voor wie het schilderen van huizen een routine is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er wordt gewerkt met een team van een aantal vaste en freelance schilders en eventueel andere specialisten in hun vakgebied. Het voordeel hiervan is dat de communicatielijnen kort zijn en daardoor helder. Werkzaamheden kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij monumentale panden en is het van groot belang glas in lood ramen te behouden. Glas in lood ramen kunnen meestal worden geïsoleerd, .diverse glas-in-lood diensten aan waaronder reparaties, herstel en restauratie, Glas in lood ramen

 

 

 

 

 

 

 

De wanden in uw woning kunnen op vele manieren afgewerkt worden.

• allerlei soorten behang

• glasweefsel met latex-systeem

• sauswerk

• meerkleuren-muurverf

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd is.

 

 

 

 

 

 

Voor het uitvoeren van houtrotreparaties is het van belang dat er gebruik gemaakt wordt van de juiste gereedschappen en professionele producten. Wij kunnen op vakkundige en duurzame wijze houtrot herstellen en zorgen indien nodig voor deel vervanging.

 

Nam or

 

Wij schilderen voor zowel bedrijven als particulieren ook hebben wij ervaring met het uitvoeren van schilderwerkzaamheden voor Vereniging Van Eigenaren (V.V.E.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook glasvervanging kunnen zij voor u regelen.

Want of het nu gaat om het restaureren van een historisch pand, het voegen en schilderen van een woning of de verzorging van een monument, EW-Gevelrestauratie is een veelzijdige partner die ervoor zorgt dat uw project de liefdevolle behandeling krijgt die het verdient.

 

 

Voor nadere infomatie of vrijblijvende offerte :

 

Tel : 06-51 355 242

Mail : info@ew-gevelrestauratie.nl

 

Tarieven

De kosten van schilderwerk zijn moeilijk in een richtprijs te vangen en worden door een aantal aspecten bepaald. Allereerst is de totale oppervlakte van invloed op de kosten die wij doorberekenen. Het is logisch dat 2m² schilderwerk goedkoper is dan 500m². De kosten van schilderwerk worden ook beïnvloed door gebruikte materialen.

 

Een ander belangrijk aspect is wat wij moeten voorbewerken. Voorwerk is de meest bepalende variabele in de prijsopbouw. Een plafond witten is een stuk sneller klaar dan de buitenkozijnen, afbranden, gaten vullen, schuren en vervolgens aflakken. De kosten per vierkante meter voor een plafond liggen dan ook aanzienlijk lager dan de kosten voor het schilderen van de buitenboel.

Copyright © All Rights Reserved